Како да станам Член?

Термини за зачленување за сезона 2015/2016

15.07. – Арсенал – Сингапур 11 (14:30) – Азија трофеј

18.07. – Арсенал – (14:30) – Азија трофеј

25.07. – Арсенал – Лион (17:20) – Емирати куп

26.07. – Арсенал – Волфсбург (17:20) – Емирати куп

02.08. – Арсенал – Челзи (16:00) – Комјунити Шилд

09.08. – Арсенал – Вест Хем (14:30) – Премиер лига

16.08. – Арсенал – Кристал Палас (14:30) – Премиер лига

24.08. – Арсенал – Ливерпул (21:00) – Премиер лига

Членарината изнесува 600 денари. Продолжување членарина е 400 денари. Откако ќе заврши зачленувањето секој член ќе добие пластифицирана членска карта и маичка.

Натпреварите ќе се следат во кафе Барселона на ул. Македонија. Секој што сака да се зачлени потребно е да ја пополни пристапницата од линкот подолу и да ни се придружи во Барселона во еден од одредените термини. Членовите кои нема да ја продолжат членарината во определениот период го губат статусот член.

Преземи пристапница

Официјални претставници кои можете да ги исконтактирате за зачленување во следниве градови:

Битола – Бојан Давков bojan.dav@live.com

Охрид, Струга – Мики Милески advmik@yahoo.com

Велес – Александар Зарков alekszarkov@gmail.com

Куманово – Андреј Тасевски andrejtasevski@yahoo.com

Кавадарци – Златко Деков zdekov2001@yahoo.com

Тетово – Славе Аврамоски avramoskislave@gmail.com

Радовиш – Љубомир Лукаров lukarovljubomir@yahoo.com